#StopLGTBIfòbia #19M

Aquest 19 de març el moviment LGTBI sortirem al carrer per manifestar el nostre absolut suport a totes les persones refugiades i per denunciar el feixisme, el racisme, la islamofòbia i la LGTBIfòbia, quatre grans xacres socials que ens interpel·len constantment sobre els nostres valors bàsics com a societat justa i igualitària.

Sortim al carrer conjuntament amb la resta de moviments que lluiten dia a dia contra aquestes amenaces. Volem dir PROU als discursos de l’odi i la discriminació. Volem generar un nou imaginari on tinguin cabuda totes les diversitats i on cap persona pugui ser exclosa. Volem dignificar les condicions infames en les quals es troben milers de persones desplaçades arreu del món.

El moviment LGTBI català hem lluitat i lluitem per l’eradicació de tota mena de discriminació i fent front de forma combativa a les agressions que patim per raó de la nostra orientació sexual i/o identitat de gènere. Fa un any van aprovar una llei pionera al món que garanteix els drets de les persones LGTBI i conté un apartat punitiu per fer front a les violències LGTBIfobes. Una llei que no ha comptat fins ara amb la suficient voluntat política per implementar totes les mesures que facin efectius els nostres drets. Encara cal implementar drets sexuals i reproductius per les persones trans i les dones lesbianes i bisexuals. Cal actuar davant l’assetjament escolar per LGTBIfòbia que ataca de forma brutal a nenes i adolescents.

La lluita contra el feixisme, el racisme, la islamofòbia i la LGTBIfòbia han d’anar sempre de la mà. Hem de canviar totes les estructures socials que perpetuen les desigualtats i generen situacions d’odi contra els sectors més vulnerables.

Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, 15/03/16

Entitats adherides
17 de Maig
ACATHI
Casal Lambda
Comissió Unitària 28 de Juny
Crida LGBTI
Encara en Acció
Enrenou
FAGC
Famílies LGTBI
Gais Positius
LesBiCat
Observatori Contra l’Homofòbia
Plataforma LGTBIcat
Sectorial LGBTI de l’ANC
Sectorial LGTBI del Partit dels Socialistes de Catalunya
Te N’aDones
Violeta LGTB


Noves adhesions a info@ProuRacisme.net

Manifestació #ProuRacisme · dissabte 19 de març · 17h
Parc Ciutadella/Estació de França, Barcelona, amb ruta antiracista fins al mar

Anuncis